Ще протестираме до дупка, ако днес съдът пусне близнаците от

...
Ще протестираме до дупка, ако днес съдът пусне близнаците от
Коментари Харесай

Майката на Митко: Ще протестираме до дупка, ако пуснат близнаците от ареста

Ще протестираме до дупка, в случай че през днешния ден съдът пусне близнаците от Цалапица от ареста. Това съобщи Атанаска Бакалова, майка на 24-годишния Димитър Малинов от Цалапица, за чието ликвидиране в Пловдив стартира правосъден развой.

Бакалова и близки на Митко са пред постройката на Съдебната палата, където би трябвало да започва разпоредителното съвещание по делото против близнаците Борислав и Валентин Динкови, упрекнати в укривателството на Рангел Бизюрев след убийството на Митко Малинов от Цалапица. Основният обвинен за убийството Рангел Бизюрев беше екстрадиран от Дания предходната седмица и съдът в Пловдив го остави за непрекъснато в ареста.

Бакалова твърди, че има съществени разминавания сред показанията на близнаците и на Рангел Бизюрев. " Те хвърлят цялата виновност върху Рангел. Три пъти си сменят показанията ", уточни Атанаска Бакалова и попита за какво Рангел не е разпитан от криминолози и психолози.

" Това е казус за България. Участниците в едно грубо ликвидиране да бъдат разграничени - единият в Районна, другият в Окръжна прокуратура ", сподели още почернената майка.

Източник: БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР