Ще продължим докато не видим реални действия от страна на

...
Ще продължим докато не видим реални действия от страна на
Коментари Харесай

Айтос на протест срещу убийците на пътя, блокират кръстовище

Ще продължим до момента в който не забележим действителни дейности от страна на АПИ, закани се Метин Гюнайдън

Кръговото кръстовище в Айтос, на което през вчерашния ден камион сгази 61-годишна рускиня, работила като лаборант в поликлиниката, ще бъде отцепено. Това заяви Метин Гюнайдън. Веднага, откакто дамата, която пресичала светофара на зелено, се озова под гумите, той провежда митинг против убийците на пътя.

Очаквам ви в 18:00 часа на „ Колелото “, написа той във Facebook групата Айтос Новините. Постът му обаче провокира отрицателни мнения. Според някои той се пробва да изземва ролята на институциите. 

„ Камион карал ли си? Имаш ли си концепция от правилника за тежкотоварни коли и  какво вижда водача!? Чувал ли си за мъртви точки? Или просто искаш да бъдеш известен?! Много неща не знаеш, моето момче, не се напрягай да трупаш лаври на нечия тъга! “, разяснява един от членовете на „ Айтос Новините “.

Винаги ме е било боязън на този светофар тъй като свети зелено за пешеходците и завиващите нсдясно, споделя различен във Facebook групата.

БНР Бургас заяви, че нощес доста хора са положили цветя и свещи на мястото, където бе сгазена лаборантката от айтоската поликлиника. 

Част от хората показаха мнение: „ Беше моя другарка, не мога да допускам на толкоз нелепа преживелица “. „ Само тирове предизвикват такива неща. Трябва обходен път. Не може да продължава по този метод “, споделя слушател пред националното радио.

„ Не бях директен очевидец на случая, само че пристигнах 2-3 минути по-късно и видях тялото на дамата под гумите на влекача. Не я познавам, само че и няма значение. Трябва да се спре всичко това. Ще продължим до момента в който не забележим действителни дейности от страна на АПИ “, съобщи пък Метин Гюнайдън.
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР