Ще продължим да толерираме и малкия, и средния, и едрия

...
Ще продължим да толерираме и малкия, и средния, и едрия
Коментари Харесай

Премиерът Борисов: В крайната фаза сме за влизане в чакалнята на еврозоната

Ще продължим да толерираме и дребния, и междинния, и едрия бизнес, съобщи министър-председателят Бойко Борисов по време на юбилейния пети годишен бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.  
 
Публикувахте от в Вторник, 4 юни 2019 година
Пред представителите на бизнеса у нас министър председателят Борисов показа положителните си усещанията от визитите във високотехнологичните и индустриалните фабрики и съобщи, че размерът на налозите в страната няма да се трансформира. „ Ние налозите нямаме да пипаме – това е най-хубавата среда. Инвестиции и непоклатимост – това е, което сочат кредитни организации, ние ще държим прогнозируеми налози до края “, акцентира още министър председателят Борисов.

В изявлението си пред българския бизнес министър-председателят уточни, че сега приходните организации работят интензивно и добави, че единственият късмет да се вдигнат приходите е тази икономическа непоклатимост да продължи . „ Надпреварата на политическите партии за това обещано нещо да бъде гратис, ще докара до тежък прелом. Безплатното за едни, значи по-високи налози за други “, изясни министър председателят.
   
Присъствах на Петия годишен бал на КРИБ и връчването на огромните награди на бизнес организацията. Изключително съм...
Публикувахте от в 
Бойко Борисов съобщи, че България е в крайната фаза за влизане в чакалнята на еврозоната , както и че страната ни се оправя извънредно сполучливо с опазването на външните граници на Европейски Съюз.

Малко по-рано пък министър председателят заяви, че когато и да е, когато съдружните сътрудници пожелаят, може да бъде призован Коалиционен съвет. „ Ние всеки ден сме с Каракачанов, с другите, с Марияна Николова, когато пожелаят, аз съм там “, разяснява министър-председателят пред публицисти преди началото на церемонията по връчването на премиите на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България .-->

За пета поредна година балът бе под патронажа на премиера.
   
Пристигнах на Годишния бал на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България.
Публикувахте от в 
Годишният бизнесбал съумя да събере на едно място 13 министри от кабинета „ Борисов ” 3 и десетки компании от разнообразни сфери.

„ 5 години ние се събираме тук, с цел да се поздравим с постигнатото, да се забележим, да обсъдим хрумвания. Да се виждаме и на 6-тата и на 10-тата, тъй като министър-председателят е патрон на бала. Един и същи патрон толкоз години - какво му би трябвало да човек. Не е зле ”, съобщи ръководителят на КРИБ Кирил Домусчиев.

„ Тук бяха казарми, в този момент е технопарк. Мога да кажа, че България отново се завърна по този начин, както е била преди 1944 година. Една индустриална страна. Където минете е цех до завода ”, уточни министър председателят.

„ Конкуренцията става все по-убийствена или както Чърчил беше споделил: „ С доста пот, кръв и старания можете да постигнете всичко ”, сподели още Кирил Домусчиев.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР