ще продължи да подкрепя т.нар. сглобка в политиките, които са

...
ще продължи да подкрепя т.нар. сглобка в политиките, които са
Коментари Харесай

Джевдет Чакъров: ДПС има експерти, каквито са нужни за регулаторите, защо да не участваме

ще продължи да поддържа така наречен сглобка в политиките, които са във връзка с Европейски Съюз и НАТО. Това съобщи пред БНР новоизбраният съпредседател на Джевдет Чакъров  Джевдет Чакъров Джевдет Ибрям Чакъров е роден в Асеновград. Завършва Медицинския университет в Пловдив със, който застана отпред на партията дружно с ръководителя на ПГ на Делян Пеевски.

Той отхвърли да разяснява по какъв начин ще се отразят на наложените наказания от Съединени американски щати по световния закон " Магнитски " на съпредседателя на придвижването и акцентира, че с Пеевски ще работят диалогично и в екип:

" Аз ще давам отговор за обичайните структури, за връзката и взаимоотношението с демократичните партии в Европа и с Либералния интернационал. Освен това и за политиката на добросъседство със прилежащите страни и добросъседските връзки с Турция ".

има опитни фрагменти и специалисти, а в регулаторите би трябвало да бъдат хора с експертиза, съобщи Чакъров и попита за какво те да не вземат участие:

" Трябва да има политически консенсус, да вършим най-хубавото за жителите.  Нека да не отиваме в прекаленост.  Целта е страната да се развива "

" като парламентарна партия ще работи за това  дневният ред на хората да бъде подложен в центъра на актуалната политика ", посочи още Чакъров.

Той акцентира, че постоянно са подготвени за избори, само че отиването на нов избор ще сътвори дестабилизация.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР