Ще продължа всички добри практики и политики, които са стартирани

...
Ще продължа всички добри практики и политики, които са стартирани
Коментари Харесай

Богдан Богданов: Ще продължа добрите политики и ще работя за предвидимост на бизнеса и хората

Ще продължа всички положителни практики и политики, които са стартирани и ще работя за предвидимост на бизнеса и хората. Това сподели министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов, който одобри ръководството на Министерството от служебния министър Никола Стоянов.

„ Основен приоритет за мен е надграждане на положителните резултати в икономическия бранш, които бяха реализирани през предходната година “, уточни министър Богданов. Той акцентира, че фирмите би трябвало да имат успокоение, с цел да се подсигурява растеж на вложенията и да се минимизира резултатът от предстоящата криза на европейско равнище. „ Преките задгранични вложения за първото тримесечие на годината регистрират растеж от над 10% в съпоставяне със същия интервал на предходната година и за мен е доста значимо да създадем всички предпоставки за възстановяване на тези резултати “, разяснява министър Богданов. Той добави още, че е екипен състезател и ще разчита на експертизата на администрацията в Министерството на стопанската система и промишлеността за реализиране на всички набелязани цели.

Служебният министър Никола Стоянов подчертава, че оставя едно добре работещо министерство и сдружения в системата. Той се ангажира, че дружно с целия си екип ще положат старания и са разполагаем, с цел да се подсигурява оптималната последователност и равномерен преход.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР