Ще продължа да работя в името на града ни и

...
Ще продължа да работя в името на града ни и
Коментари Харесай

Иво Пазарджиев: Приемам да бъда грешен, ако моят грях е търсенето на широк дебат с граждани и институции!

Ще продължа да работя в името на града ни и дейното гражданско общество

Председателят на Общинския съвет в Русе Иво Пазарджиев отговори на обвиняванията на някогашния кмет и сегашен консултант от Съюз на демократичните сили Елеонора Николова, че с организирането на вчерашната среща по проблемите с тировете е бламирал Общинския съвет.

Както вече писахме, това стана на извънредната сесия през днешния ден, която бе провалена от неналичието на кворум, а по-късно съветниците от.

Публикуване позицията на Иво Пазарджиев без редакторска интервенция:

" Скъпи съграждани, през днешния ден бях упрекнат от един някогашен кмет на Русе, че съм провел среща с общински съветници, жители и представители на институциите за наболелите в града проблеми – трафикът на тежкотоварни МПС и ремонтът на ВиК мрежата. На въпросната среща бяха направени над 30 изявления от жители и представители на институциите. Отговори получиха доста въпроси.

Не съм съдил въпросната жена, когато напусна града ни и загърби доверието на русенци, с цел да прави политическа кариера, преминавайки от партия в партия. Не виждам причина да бъда съден от нея за желанието ми за потребен разговор сред жители и институции.

Скъпи съграждани, в случай че моят грях е търсенето на необятен спор с жители и институции, одобрявам да бъда неверен. Ще продължа да работя в името на града ни и дейното гражданско общество. "
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР