Ще препоръчам на депутатите от Величие“ да подкрепят кабинета на

...
Ще препоръчам на депутатите от Величие“ да подкрепят кабинета на
Коментари Харесай

Ивелин Михайлов: Ще препоръчам на „Величие“ да подкрепи кабинета на Росен Желязков

Ще препоръчам на депутатите от „ Величие “ да поддържат кабинета на Росен Желязков. Това написа в Х (бившият туитър) идеологът на партията Ивелин Михайлов. Посочи, че е единствено елементарен член, само че „ Величие “ и ГЕРБ дружно управлявали община Ветрино, която била „ най-красивата, богата и просперираща община “. Затова и нямало причина да не се получи и на национално равнище.

Ето и целия пост на Михайлов:

Въпреки че съм единствено елементарен член на партията, ще препоръчам на депутатите от „ Величие “ да поддържат кабинета, препоръчан от Росен Желязков и ГЕРБ.

Моментът е подобен, че би трябвало национално обединяване. „ Величие “ към този момент ръководи с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина.

Няма причина да не можем да реализираме същото и за цяла България.

Въпреки че съм единствено елементарен член на партията, ще препоръчам на депутатите от “Величие ” да поддържат кабинета, препоръчан от Росен Желязков и ГЕРБ.

Моментът е подобен, че би трябвало национално обединяване. “Величие ” към този момент ръководи с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община.

 

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР