Ще преобладава слънчево време, преди обяд в низините и по

...
Ще преобладава слънчево време, преди обяд в низините и по
Коментари Харесай

Ето с какво време ще изпратим 2022 година

Ще доминира слънчево време, преди обяд в низините и по поречията с ниска облачност или мъгла. Вятърът ще е напълно слаб от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 11 и 16 градуса, малко по-ниски в регионите с трайна мъгла, в София към 11. Навръх Нова година ще е най-вече ясно и съвсем безшумно с температури сред 2 и 7 градуса, в София към 3.

Над Черноморието ще доминира слънчево време. Преди обяд по-значителна ниска облачност ще има по южното крайбрежие. Ще духа слаб запад-северозападен вятър. Максимални температури 10-13 градуса. Температурата на морската вода е 9-10. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Над планините ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Температурите няма да се трансформират значително и оптималната на 1200 метра ще е към 10, на 2000 метра към 3 градуса.

През първите дни от новата година времето ще се задържи относително топло за интервала, с минимални температури най-вече сред 0 и 5 градуса и оптимални - сред 11 и 16. Ще бъде съвсем безшумно или със слаб вятър от западната четвърт. В низините и котловините ще бъде мъгливо или с ниска облачност, в множеството места след обяд видимостта ще се усъвършенства, а облачността ще се раздира до най-вече слънчево. Трайна мъгла ще се задържа тук-там в Дунавската низина и в Югоизточна България там дневните температури ще остават по-ниски, 6-9 градуса. В планинските региони ще бъде слънчево, осведоми Българска телеграфна агенция, цитирайки Национален институт по метеорология и хидрология.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР