Ще предоставим хранителна помощ и ще съдействаме за доставянето на

...
Ще предоставим хранителна помощ и ще съдействаме за доставянето на
Коментари Харесай

След изгонването: Николай Денков и Кирил Петков даравят пари за пострадалите във Воден

Ще предоставим хранителна помощ и ще спомагаме за доставянето на фургони за настаняване на хората, останали без дом. Това сподели пред публицисти в боляровското село Воден съпредседателят на " Продължаваме Промяната " Кирил Петков, който посети селото дружно с акад. Николай Денков. Той беседва с кмета и хора за тежката обстановка, която породи там поради пожарите през последните дни.

" Вероятно в понеделник огромна хранителна верига ще достави пакетирани храни, консерви с дълъг период на валидност и вода за хората в тези първи дни. Успяхме да приказваме с един от мобилните оператори и от там потвърдиха, че ще усилят сигнала най-късно до понеделник. Двамата с акад. Денков ще създадем персонално подаяние, като средствата ще отидат по сметката на община Болярово, тъй като те имат най-хубавия взор за разпределението им. Разговаряхме със Столична община, както и с Министерството на вътрешните работи по отношение на нуждата от фургони за хората, чиито къщи са изгорели. "

Той уточни, че ще предложат ограничения за предварителни защити посредством монтиране на термокамери на дребни самолети, които да облитат регионите в пожароопасните месеци.

Кирил Петков посети селата Воден и Крайново, където изгоряха десетки къщи.

БГНЕС обаче популяризира видео от Воден, в което възрастен мъж гони Кирил Петков и Николай Денков и ги назовава екскурзианти. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР