Ще предложим на Общинския съвет в Пловдив, или с Комисията

...
Ще предложим на Общинския съвет в Пловдив, или с Комисията
Коментари Харесай

Цитат на деня: Къщичка за птички да не може да се построи в Пловдивския панаир

" Ще предложим на Общинския съвет в Пловдив, или с Комисията за паметниците на културата, в случай че би трябвало, закон да се одобри. Така да бъде записано, в случай че желаят и нищо да не бъде записано, само че къщурка за птички да не може да се построи на територията на Пловдивския панаир. И да ми дадат вид по какъв начин тази дупка, този " абсцес " в морската ни столица да не стои в този му тип ".

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на конференция в неделя, на която номинираната от партията Мария Габриел разгласи, че.

Борисов се включи в отговорите на въпроси и разяснява, че водачите на " Продължаваме промяната " са натиснали Габриел по тематиката за панаира, по тази причина предлага - се разбра от обясненията му - вид със законодателни промени да се забрани строителството на територията на Пловдивския панаир в случай че не е за постройка на операта или за православен храм.

Той не беше питан и не посочи, само че от думите му се схваща, че предлага не да се търси вид, страната да си върне контрола в сдружението, а да се ограничи какво може да се прави на територията му. Неофициални мнения твърдяха, че на територията ще се строят други здания, свързани с частни бизнес цели.

Преди 10 дни от и да противодействат на скритата му приватизация. Такива апели имаше и преди, и по-късно от обособени депутати на новата коалиция, в това число към Борисов, само че той не беше коментирал. През последните дни настъпи финала на дълготраен развой, определян като " скрита приватизация " на панаира от Георги Георгов (частния акционер в него).

Тази седмица,, поради бездействието му, обвързвано с дяловоте на общината и прехвърлянето им към сдружението, следено от Гергов.

Още по тематиката:

 Ключът за спасяването на Пловдивския панаир е у Борисов Ключът за спасяването на Пловдивския панаир е у Борисов

 С общителното подпомагане на ГЕРБ Георги Гергов получи цялостен надзор върху Пловдивския панаир (допълнена) С общителното подпомагане на ГЕРБ Георги Гергов получи цялостен надзор върху Пловдивския панаир (допълнена)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР