Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на подкрепа за такъв

...
Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на подкрепа за такъв
Коментари Харесай

Желязков: ГЕРБ ще предложи експертен кабинет

" Ще предложим експертен кабинет, с търсенето на поддръжка за подобен тип кабинет, тъй като за България отиването на едни нови избори есента с локалните избори е страхотна комплицираност ", съобщи в ефира на Българска национална телевизия от.

Според него " Продължаваме Промяната " нямат структури по места и инертността на едни парламентарни избори оказва помощ и при локалните.

" Толкова се умориха хората от това да вършат избор, че нищо хубаво към този момент няма в другояче единствения либерален метод в една естествена правова страна. Да си позволим още един интервал с приемане на закони на кг, без да има ясна визия, би било мъчно търпимо за хората ", добави Желязков.

разяснява възможна процедура по импийчмънт на президента по този начин: " За да се осъществя такава процедура, би трябвало да има едно от две учредения - нарушаване на Конституцията или държавна измяна ".

" В случая ние нямаме деяние или безучастие, което може да се квалифицира в една от тези две хипотези, би трябвало да има и настоящ парламент ", добави.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР