Ще предложи и трудов договор на успешно дипломиранитеСтипендиантите на АЕЦ

...
Ще предложи и трудов договор на успешно дипломиранитеСтипендиантите на АЕЦ
Коментари Харесай

АЕЦ „Козлодуй“ обяви стипендии за ученици и студенти

Ще предложи и трудов контракт на сполучливо дипломираните

Стипендиантите на АЕЦ „ Козлодуй “ ще могат да организират заплатен стаж в атомната централа (източник: АЕЦ „ Козлодуй “)

АЕЦ „ Козлодуй “ ще поддържа със стипендии възпитаници и студенти, насочени към нуклеарни специалности в два от водещите български университета. Приемът за стипендиантската стратегия стартира от през днешния ден.

В програмата могат да аплайват студенти, учащи се в бакалавърска и магистърска степен от Технически университет – София и Софийски университет „ Св. Климент Охридски “ по специалности, свързани с нуклеарната енергетика.

За първи път АЕЦ „ Козлодуй “ ще даде и стипендии на възпитаници, приключили с висок триумф междинното си обучение и записани в постоянна форма на образование в насочени към нуклеарния бранш специалности в двата университета.

На утвърдените претенденти ще бъде обезпечено възнаграждение на семестриалната такса в размер на цената за държавна поръчка, както и стипендия от 1000 лв. за учебен срок до довеждане докрай на съответната степен на образование.

Стипендиантите на АЕЦ „ Козлодуй “ ще могат да организират заплатен стаж в атомната централа. На сполучливо дипломираните ще бъде препоръчан трудов контракт за работа по добитата компетентност. Конкретните условия към претендентите са оповестени на уеб страницата на централата в секция „ Кариери “.

АЕЦ „ Козлодуй “ цели да поддържа младежите в процеса на тяхното образование и да ги стимулира да се насочат към перспективни механически специалности с отлични благоприятни условия за реализация, прецизираха от предприятието.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР