Ще повявате ли, ако някой ви каже, че Антоанет Пепе

...
Ще повявате ли, ако някой ви каже, че Антоанет Пепе
Коментари Харесай

Влогърката Антоанет Пепе са стопи! Показа се по бански и уплаши последователи

Ще повявате ли, в случай че някой ви каже, че Антоанет Пепе е майка на три деца? Това обаче е самата истина, а това е огромна необичайност в днешно време. Все по-малко фамилии се навиват за повече от едно или две деца, само че Антоанет не я мислете.

Тя е към момента млада и не бихме се изненадали, в случай че с Филяка решат да си създадат още едно детенце. Първите две деца на Антоанет са от предходната ѝ връзка с някогашния ѝ брачен партньор Филип, който е от Дания.

Виж още: Вълчедръм ѝ е Дубай! Богатата българка в TikTok сподели живота на село, не се срами от него! 

Антоанет притегли вниманието на някои консуматори, които ни алармираха, че обичаната им инфлуенсърка наподобява прекомерно слаба.

Пепе постна фотография по бански, на която в действителност наподобява много слаба, само че истината е, че тя постоянно си е била в такава форма. В момента Антоанет и Филяка са на сантиментален круиз, а фотографията е направена точно на кораба. 

Наскоро се появиха клюки, че двамата са поставили завършек на връзката си, само че инфлуенсърите бързо опровергаха слуховете точно с въпросната почивка, на която са дружно.

Виж още: Теа Минкова смъкна картита: Всичките ѝ връзки досега + за какво се разделиха с Алекс и Дани 

Изображение: https://www.instagram.com/antoinettepepe/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР