ще повиши сигурността на играчите, след като няколко от тях

...
ще повиши сигурността на играчите, след като няколко от тях
Коментари Харесай

Ман Юнайтед повишава охраната след кражбите

ще увеличи сигурността на играчите, откакто няколко от тях бяха ограбени от началото на годината. В къщите на, и нахлуха крадци и ги обраха, до момента в който те имаха мачове. Защитникът на Манчестър Сити Жоао Кансело и играчи на Лъвърпул също пострадаха от сходни произшествия.

В са обезпокоени, че къщите на футболистите са уязвими, изключително в случаите, когато нарушителите знаят, че притежателите им са на стадиона. “Червените дяволи ” са взели ограничения за повишение на сигурността. От клуба са провели диалози с играчите и са им предложили преразглеждане на защитата на домовете им, както и са им предложили някои усъвършенствания като охранителни камери и телохранители.

Manchester United 'will review security' as FOURTH star is burgled
— Daily Mail U.K. (@DailyMailUK)
Междувременно от наблюдават деликатно обстановката с ковид в Далечния изток, където обмислят дали да проведат турне през лятото. Вчера управляващите в Шанхай сложиха града под карантина. “Червените дяволи ” нямат проекти да стъпват в Китай, само че трябваше да играят контрола в Хонконг. Тази другарска среща пропадна, защото локалните управляващи споделиха, че няма да отстранен карантината за гости от чужбина. Обсъжда се вид за контрола против в Тайланд, само че има огромна възможност множеството мачове от подготовката да се проведат в Европа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР