Ще поставим на заден план програмата за саниране, нека президенът

...
Ще поставим на заден план програмата за саниране, нека президенът
Коментари Харесай

Нанков: Ще поставим на заден план програмата за саниране, президентът да каже дали я иска

Ще сложим на назад във времето програмата за саниране, дано президенът в прав текст съобщи на обществото дали е за продължаването й. Това сподели министърът на районното развиване Никола Нанков по време на брифинг в Народното събрание.
„ Вслушвайки се в това говорене, което доста прилича на говоренето на Българска социалистическа партия, ние също ще си вземем бележките и поуките и ще оставим на назад във времето тази стратегия понастоящем “, сподели Нанков.
Той прикани президента да каже дали е за или срещу продължаването на цялостната политика по енергийна успеваемост.
„ Намаляването на разноските за сметките на семействата, за битово отопление, за ел. сила. Тогава ще вземе решение какво ще вършим оттук насетне “, добави Нанков.
Все повече се набива на очи изводът, че президентът контактува с хора, които хал хабер си нямат от държавно ръководство , добави министърът.
Нанков изрази съболезнования към околните на починалите капитани. По думите му няма по-деструктивно говорене от това на президента, което не всеки път опозицията си разрешава да поддържа от опълчването на една секторна политика за друга.
„ Това е още веднъж нечиста сделка по тематиката саниране “, сподели Нанков. Той регистрира, че за следващ път политиката за саниране е демонизирана и сатанизирана.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР