Ще поскъпне ли токът заради сделката за ЧЕЗ, ще напусне

...
Ще поскъпне ли токът заради сделката за ЧЕЗ, ще напусне
Коментари Харесай

Новините: Най-важното за деня, 11 март

Ще нарастне ли токът поради договорката за ЧЕЗ, ще напусне ли ДБГ Реформаторския блок, ще върне ли Путин Крим на Украйна? Тези и други въпроси бяха измежду коментираните през неделния ден. Редакционният екип на ви показва вечерния информативен бюлетин, отдаден на най-важното от днешния 11 март.
ТОКЪТ НЯМА ДА ПОСКЪПНЕ ЗАРАДИ ПРОДАЖБАТА НА ЧЕЗ, УВЕРИ ШЕФЪТ НА КЕВР
Сключването на такава договорка, без значение кой е купувачът, по никакъв метод не влия върху цената на електрическата енергия. Тя се дефинира по ясна методика. В случая няма никакъв ценообразуващ детайл, обвързван с прекачване на акции, акцентира Иван Иванов.
ДБГ ЗАМРАЗЯВА ЧЛЕНСТВОТО СИ В РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК
От партията упорстват за незабавна оставка на премиера Бойко Борисов и за осъществяване на предварителни избори.
ПЛАМЕН ГЕОРГИЕВ ОТРЕЧЕ ДА Е РАЗСЛЕДВАЛ РАЗГОВОР МЕЖДУ ПРЕМИЕРА И ВАНЬО ТАНОВ
Георгиев беше безапелационен, че подобен диалог в никакъв случай му е бил докладван и не е стигал до него. Той е бил наблюдаващ прокурор по следствието за корупция в „ Митница Свиленград”, по което е подслушван тогавашният шеф на митниците Ваньо Танов.
ПУТИН: НИКОГА НЯМА ДА ВЪРНЕМ КРИМ НА УКРАЙНА
„ Какво, да не сте полудял?”, възкликна Путин, откакто публицист го попита дали при избрани условия няма да е подготвен да се откаже от Крим.
РУСИЯ ИЗПРОБВА УСПЕШНО СВРЪХЗВУКОВА РАКЕТА (ВИДЕО)
Става дума за ракета " Кинжал ". Преди дни в своя тирада Владимир Путин съобщи, че скоростта на ракетите " Кинжал " е 10 пъти по-висока от тази на звука и че те могат да " излъжат " съществуващите противоракетни системи.
В КИТАЙ ОТМЕНИХА ОГРАНИЧЕНИЯТА ВЪРХУ МАНДАТА НА ПРЕЗИДЕНТА
Си Дзинпин ще може да е президент пожизнено. Досега постовете на президента и заместника му можеше да бъдат заемани два поредни петгодишни мандата.
НФСБ: БОРИСОВ ДА НЕ съдебна експертиза ИЗВИНЯВА ЗА СЪДБАТА НА ЕВРЕИТЕ ОТ МАКЕДОНИЯ
Националният фронт за избавление на България, чийто водач е вицепремиерът Валери Симеонов, прикани премиера Бойко Борисов да не се извинява за ориста на евреите от Вардарска Македония и Беломорска Тракия при утрешното си посещаване в Скопие.
ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА ЩЯЛО ДА БЪДЕ СРЕД ПРИОРИТЕТИТЕ НА МОН
Според министър Красимир Вълчев възпитанието е доста значима част от образованието, само че сякаш е подценено през последните години. Предвижда се възпитанието да бъде една от главните тематики на Министерството на образованието в идната една година.
САМО 11% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА СИ ПРАВИЛИ ТЕСТ ЗА ХИВ
А 76% от българите показват, че не биха били другари с хора, живеещи с ХИВ. Това публично схващане и разграничаване на хората, носители на вируса, в огромна степен е причина за криенето на ХИВ статуса.
РОБЕВА СРЕЩУ РАЕВА, РУНД ПОРЕДЕН
Нов скандал в художествената гимнастика и по-точно сред двете ѝ гранддами - Нешка Робева и Илиана Раева. Този път ябълката на раздора са методите за селекция на гимнастичките за националния тим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР