"Ще поработим до към 17:30 ч., после ще пием по

...
"Ще поработим до към 17:30 ч., после ще пием по
Коментари Харесай

Каракачанов покани Нинова да пият бира

"Ще поработим до към 17:30 ч., след това ще пием по една бира - бих поканил и госпожа Нинова, в случай че не е седнала на агнешко, да пристигна да си поговорим като българи. Аз, като историк, не познавам страна, която с ненавист е преодоляла рецесии и се е развивала напред. Това показа вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов на взаимен брифинг с вицепремиера Томислав Дончев и финансовия министър Владислав Горанов.

"Нещата се трансформират, колелото се върти и е хубаво ние като българи да си седнем на столчетата (щях да кажа друго нещо!), и да бъдем малко по-кооперативни един към различен ", сподели още Каракачанов. "Аз съм казвал и като съпротива: "Хайде да спрем с байганьовските осъществявания, извънредно време е да бъдем малко по-отговорни ".

"Хубаво е да протестираш, само че не и да рушиш държавността. Има доста проблеми, които би трябвало да се вземат решение. Опитваме се да вършим нещо ", показа той, обиден от думите, че страната надали не се ръководи от "някакви изроди ".

Кракачанов разгласи още, че военното ведомство внася предложенията за нова бронирана машина и изтребители. Проектът за авиацията е за най-малко осем самолета.

"Ще продължим да поддържаме съществуващата авиационна техника. Най-вероятно другата седмица плановете влизат в дневния ред на кабинета ", показа Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР