Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия

...
Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия
Коментари Харесай

Манолова: Ще положим всички усилия да се сформира правителство с третия мандат

Ще поставим всички старания да се образува държавно управление с третия мандат . Това сподели в декларация от името на група ръководителят на ПГ " Изправи се БГ! Ние идваме! Мая Манолова. Според нея би трябвало крачка обратно от партиите, с цел да направи крачка напред България.

" Време е да се вземем в ръце. Цяла България ни гледа. Хората чакат решение на проблемите си, чакат устойчиво държавно управление, а не партийни сглобки и не хора без опит и без подготовка, отпред на страната.
 Манолова: Не може да държиш страната като пленник на прищевки Манолова: Не може да държиш страната като пленник на прищевки
Стига с тези прищевки. Заради прищевките на партията на Слави Трифонов 45-ият парламент завърши за 9 дни с една цел - да отидем на изб...

Не може една партия да трансформира българските жители в заложници, с цел да удовлетвори партийния си интерес. 45-ото Народно заседание по избор на Има Такъв Народ приключи за 9 дни, с цел да отидем на избори и те да получат повече мандата. Поздравихме ги за успеха, въпреки че беше ясно, че те нямат болшинство. Сега сме в същата обстановка. 46-ото Народно заседание се тласка още веднъж към разформироване следва 20 дни живот. Отново от същата политическа мощ.

Ние обаче не желаеме да угодим на втора такава волност. техният проблем са ниските приходи, четвъртата вълна на коронавирус. Техният проблем е неналичието на поддръжка за семействата и бизнеса, скока на тока, на парното, на водата, които изправят пред икономическо злополучие ", сподели Манолова.

" Тази декларация е повече апел към всички рационални хора в тази зала. Стига капризи, стига небивалици и излагане пред хората. Стига шоу, лъчение на министър-председатели с телевизионни кастинги ", сподели още Мая Манолова.

" Кой стои зад маневрите по терена и по ръба на нервите на българските жители? ", попита още Манолова.
 Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели Тошко Йорданов: Манолова и Хаджигенов са предатели
Една от партиите на митинга, „ Изправи се БГ! Ние идваме! “, извърши изменничество с нежеланието си да поддържа кабинета на &...

Според нея това не е груба корист с очакванията и упованията на хората от площадите.

" Питате къде видяхме дългата ръка на Движение за права и свободи и е време да отговорим - в разочароващата покана на Има Такъв Народ към Движение за права и свободи да вземат участие наедно с партиите на митинга в договарянията . Тихомълком, през задната врата, което хората по митингите одобриха като плесница през лицето.

В координираната офанзива на ГЕРБ, Движение за права и свободи и на Има Такъв Народ против сполучливите министри от служебното държавно управление дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи е и в комисията " Буджака ". Комисията, която по-късно ще обсъждате. Комисия, която беше импортирана с подписите на ГЕРБ, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи и включена изключително в програмата на Народното събрание. Затова ли бяха митингите? ", сподели още Манолова.

Според нея няма да има гнездо на сокола в този парламент. Ние ще поставим всички старания нашата парламентарна група, с цел да се образува държавно управление с третия мандат, без значение от това на кого ще бъде даден той ", акцентира още Манолова.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР