ще похарчи за първи път колосалните 1 трилион рубли (13

...
ще похарчи за първи път колосалните 1 трилион рубли (13
Коментари Харесай

Русия ще похарчи 1 трилион рубли за 3 г. за опазване на околната среда

ще похарчи за първи път колосалните 1 трилион рубли (13 милиарда долара) за запазване на околната среда. Това съобщи президентът Владимир Путин, осведоми БГНЕС.
" Друг фактор, който директно въздейства върху здравето на нашите жители, е на околната среда. През 2021 година разноските като част от националния план за екология ще се удвоят съвсем двойно. Като цяло за трите години за първи път 1 трилион рубли ще бъдат отпуснати от федералния бюджет за запазване на околната среда “, сподели Путин пред съветските депутати от горната камара.
 Путин: Русия към този момент има най-модерното оръжие в света Путин: Русия към този момент има най-модерното оръжие в света
Руският президент Владимир Путин съобщи, че за първи път в актуалната история на Руската федерация има най-модерното оръжие, спо...
Тези средства ще бъдат употребявани за развиване на инфраструктура, ръководство на твърди битови боклуци, понижаване на замърсяването на въздуха, рехабилитация на реки и езера, както и за на горите, посочи президентът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР