Ще поднови ли Мейсън Грийнууд кариерата си в Манчестър Юнайтед?

...
Ще поднови ли Мейсън Грийнууд кариерата си в Манчестър Юнайтед?
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с обръщение по случая с Грийнууд

Ще възобнови ли Мейсън Грийнууд кариерата си в Манчестър Юнайтед? Този въпрос си задават мнозина, откакто по-рано денем стана ясно, че всички обвинявания против футболиста са били свалени и той към този момент е свободен. 

21-годишният нападател изкара тъкмо една година отвън терените, откакто прокуратурата го упрекна в побой, опит за обезчестяване и контролиращо и принуждаващо държание по отношение на някогашната му другарка.

От Юнайтед излязоха със следното известие по тематиката:

“Манчестър Юн е наясно с решението на прокуратурата, че всички обвинявания против Мейсън Грийнууд са били свалени. Сега клубът ще направи собствен разбор на нещата, преди да вземе решение за идващите си стъпки. Няма да има повече мнения от наша страна до привършване на този развой ”.

Юношата на клуба изигра последния си мач за “червените дяволи ” на 22 януари 2022 година, а няколко дни по-късно беше задържан. Манчестър Юн незабавно го в профил от тима, а след това, когато Грийнууд беше пуснат под гаранция, отхвърляше да му даде базата си за тренировки.

От формалната информация на полицията през днешния ден се разбра, че основни очевидци по делото са отдръпнали показанията си. 

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР