Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично

...
Ще подкрепим бюджета, единствено ако в него бъдат вписани изрично
Коментари Харесай

Пеевски категоричен: Подкрепа за бюджета само при ясни ангажименти към общините

„ Ще подкрепим бюджета, само в случай че в него бъдат вписани категорично предпочитаните планове на всяка една община по този начин, че да се увеличи сензитивно стандарта на живот на хората в обитаемоте места “. Това съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски след среща с кметовете на Движение за права и свободи, която се организира в Благоевградско, оповестиха от пресцентъра на придвижването.

Делян Пеевски събра кметовете, незабавно след приключването на локалните избори, с цел да се поздравят за постигнатите доста положителни резултати на МИ 23, след които Движение за права и свободи се подреди като втора политическа мощ и да очертаят целите за всяка община.

„ Нашият ангажимент към хората, които дават своето доверие и поддръжка на издигнатите от Движение за права и свободи кметове е като работим по този начин, че кметовете и общинските препоръки да осъществят нашите политики в интерес на хората “, разяснява Пеевски.

„ Когато те работят решително и умерено, хората ще са добре. Това желаеме от изпълнителната власт - ясни правила и гаранции, че всички общини ще имат еднакъв достъп до запас, с цел да реализиран европейски стандарти “, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи.

На срещата с ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски участваха кметовете на доста обитаеми места от цяла България. Събитието беше почетено и от зам.-председателят на Народно събрание Филиз Хюсменова, зам.-председателите на Движение за права и свободи Йордан Цонев, Халил Летифов, Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид, народните представители Ертен Анисова и Цветан Енчев. регионалните ръководители на Движение за права и свободи Шумен Айсел Руфад, на Движение за права и свободи Хасково Мехмед Атаман, на Движение за права и свободи Благоевград Ведат Хюсеин.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР