ще подкрепи от Продължаваме Промяната за председател на 48-ото

...
 ще подкрепи от Продължаваме Промяната за председател на 48-ото
Коментари Харесай

ДБ: Ще подкрепим Никола Минчев за председател на НС


" " ще поддържа от " Продължаваме Промяната " за ръководител на 48-ото Народно заседание.

Това разгласи пред публицисти съпредседателят на " " (ДБ) Христо Иванов след съвещание на парламентарната група. Иванов заяви, че за поста заместник-председател на Народното събрание от Демократична България ще предложат ген. Атанас Атанасов. Христо Иванов ще е ръководител на парламентарната група на Демократична България и в 48-ото Народно събрание. 

Той разяснява, че поддръжката за е разумна и от позиция на положителната работа, която са имали с него в 47-ото Народно събрание и идейната им непосредственост с " Продължаваме Промяната ". " В тази обстановка, в която няма явно болшинство, ние считаме, че това е най-чистият политически сигнал, който можем да дадем на нашите гласоподаватели ", съобщи Иванов. 

На въпрос какво счита за издигането на четирима претенденти за ръководители на Народното събрание, Христо Иванов разяснява, че са решили да не издигат собствен претендент, с цел да не внасят в допълнение разделяне. " За страдание, ние разделянето го виждаме и по доста по-важни тематики и невъзможността да се образува болшинство ", установи той, представен от Българска телеграфна агенция.  

По думите му партиите не могат да преодолят разликите си и да образуват болшинства, а с цел да има огромни национални задания и кардинално държание, те би трябвало да преживеят катарзиси - да забележим дали това ще се получи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР