Ще почета паметта на баба ми, като подкрепям баща си,

...
Ще почета паметта на баба ми, като подкрепям баща си,
Коментари Харесай

Принц Уилям: Баба ми ме научи, че скръбта е цената, която плащаме за любовта

Ще почета паметта на баба ми, като поддържам татко си, Краля, по всевъзможен вероятен метод
Кралското семейство разгласява трогателно писмо на Принц Уилям във връзка кончината на кралица Елизабет II. Погребението ще бъде на 19 септември. 

" В четвъртък светът загуби извънреден водач, чийто ангажимент към страната, кралствата и английската общественост беше изчерпателен. Толкова доста ще се приказва в идващите дни за смисъла на нейното историческо ръководство.

Аз обаче изгубих баба. И макар че оплаквам за загубата й, също се усещам извънреден признателен. Имах опцията да съм покрай мъдростта и увереността на кралицата. 

20 години моята жена получаваше упътванията и поддръжката на моята баба. Трите ми деца прекарваха ваканциите с нея и сътвориха мемоари за цялостен живот. Тя беше до мен в най-щастливите ми дни. И тя беше до мен в най-тъжните дни от живота ми.

Знаех, че този ден ще пристигна, само че ще мине известно време, преди да осъзная действителността на живота без баба.

Благодаря й за добрината, която сподели към моето семейство и мен. И й благодаря от името на моето потомство, че даде образец за работа и достолепие в публичния живот, който беше от друга ера, само че постоянно настоящ за всички нас.

Баба ми ме научи, че скръбта е цената, която плащаме за любовта. Цялата горест, която ще изпитаме през идващите седмици, ще бъде удостоверение за любовта, която изпитваме към нашата невероятна кралица.

Ще почета паметта й, като поддържам татко си, Краля, по всевъзможен вероятен метод. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР