Ще отменим тези такси, за да постигнем по-голямата цел –

...
Ще отменим тези такси, за да постигнем по-голямата цел –
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Ще отменим таксата за руския газ, за да постигнем Шенген

„ Ще отменим тези такси, с цел да реализираме по-голямата цел – Шенген. “ Това съобщи Атанас Атанасов от ПП-ДБ пред Българска национална телевизия.

Така той разяснява концепцията за анулация на таксата, която България възнамеряваше да вкара за съветския природен газ, който тече по „ Балкански поток “ към Сърбия и Унгария, откакто в края на предходната седмица Будапеща ни заплаши с налагането на несъгласие за участието ни в Шенген.

Атанасов съобщи, че не са спрели да желаят оставката на вътрешния министър поради случаите по време на мача с Унгария.

„ Не сме спрели да желаеме оставката на вътрешния министър, само че видяхме, че няма поддръжка. През последните седмици Министерство на вътрешните работи е флагман за приемането ни в Шенген, това би трябвало да се регистрира. До ротацията това ще е вътрешният министър, по-късно ще вземат решение Габриел и Денков “, сподели той.

Атанасов акцентира, че най-важната тематика за българските жители е по какъв начин ще се ръководят общите ни пари. „ През тази седмица би трябвало да приемем план-сметката на страната за идната година. През последните три-четири години нямаме постоянен бюджет “, съобщи той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР