Ще отидем на консултации в парламента, ако са публични и

...
Ще отидем на консултации в парламента, ако са публични и
Коментари Харесай

Николай Хаджигенов: Ще отидем на консултации в парламента, ако са публични и по политики

Ще отидем на съвещания в Народното събрание, в случай че са обществени и по политики, разяснява за Българска телеграфна агенция Николай Хаджигенов от " Изправи се!Мутри вън! " (ИМВ) днешните декларирани планове на " ИТН " (ИТН) във връзка с нов проектокабинет и диалози за поддръжка с партиите на митинга. Той посочи, че позицията е персонална и на гражданската част от ИМВ.

Задължително е на хората, от които очакваш поддръжка, да предложиш политика какво и по какъв начин, счита Хаджигенов.

Той бе безапелационен, че те поддържат съответни политики.

" Никой от нас не желае нищо съответно, министерски постове, това, което слагаме като изискване, най-малко нашата част на обединението (гражданската) е промяна в правораздаването, Иван Гешев, прекъсване на кражбите ", посочи Хаджигенов.

" Ако срещите са неофициални, закрити и на тях ще има пазарлъци , нашата част от коалицията/гражданската/ няма да отидем ", посочи политикът.

" Не е нужно да имаш съдружен сътрудник, назовава се държавно управление на малцинството " - по този начин Хаджигенов разяснява причините на Има Такъв Народ за какво няма да договарят с други политически сили за състава на нов проектокабинет, който се чака да предложат скоро.

" Никога не сме желали нищо и няма да желаеме , само че, в случай че някой счита, че ще ни извива ръцете и ще прави каквото си желае, грубо е сбъркал хората ", безапелационен е той.

За него не е изключен разновидността за нови предварителни парламентарни избори.

" Не е добър вид за България и предходния път не беше, уточни той, само че добави, че и тактиката на Има Такъв Народ - " от вас желаеме поддръжка, ние ще си вършим каквото си желаеме " , няма да стане. Ние сме в политиката, с цел да създадем нещо по избран метод,не да осигуряваме болшинство на някого да си прави каквото желае ", акцентира Николай Хаджигенов като посочи, че това е и персонално негово мнение, и на гражданската част от коалиция " Изправи се!Мутри вън! ".

" Казаха, че те ще си предложат държавно управление, пък ние би трябвало да им осигурим поддръжка на това, което те ще си решат да създадат, не се връзва с концепциите за демократична, парламентарна република ", разяснява още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР