Ще отидем на избори, прекалено силна е инерцията, коментира пред

...
Ще отидем на избори, прекалено силна е инерцията, коментира пред
Коментари Харесай

Харалан Александров: Ще отидем на избори, прекалено силна е инерцията

Ще отидем на избори, прекомерно мощна е инерцията, разяснява пред Нова тв антропологът Харалан Александров по отношение на опцията за сформиране на държавно управление в границите на 49-ия парламент.

 

По думите му водачът на ГЕРБ Бойко Борисов към този момент не е препъни камък по въпроса.

 

„ Политиката на страха е популистка, само че рискова е политиката на омразата. Бавно я напущаме, тъй като тя е разрушителна и контрапродуктивна даже за носителя си “, означи Александров.

 

Според него въпросът пред Политическа партия е по какъв начин да бъде взет завоят.

„ Не чакам държавно управление. Политическа партия са уплашени и по тази причина са по-сговорчиви “, счита анализаторът.

 

За него доста време е пропиляно от партията на „ Промяната “ и в този момент се работи, с цел да се резервира поддръжката на електората на Политическа партия.

 

„ Това е изпитание, което изисква огромно въображение, с цел да няма вреди, тъй като част от този електорат се реалокира при Политическа партия „ Възраждане “, предизвести Александров.

 

Той изрази паника от обстоятелството, че огромна част от обществото счита, че евроатлантическата ориентировка на страната не е законна.

 

„ От друга страна американската политика постанова чувството за колонизация. Самите Политическа партия имат принос поради възторжения им прочит на „ Магнитски “, разяснява общественият антрополог.

 

Той не се съмнява, че всичко това се случва не без съдействието на съветската агитация.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!    

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР