Ще останете изненадани от начина, по който се променят секс

...
Ще останете изненадани от начина, по който се променят секс
Коментари Харесай

Няма да повярвате как се променят с годините секс желанията

Ще останете сюрпризирани от метода, по който се трансформират секс желанията с годините.

 

Разбира се по тематиката има голям брой клишета, само че сякаш най-разпространеното от тях е, че в случай че дамата не желае интимна непосредственост с половинката си, отхвърля под претекст, че я боли главата.

Някой изказвания пък сочат, че мъжът може да стане татко на 18, на 48 и даже на 88 години, а и също така има секс стремежи и благоприятни условия да ги реализира.

 

Дали обаче всичко това е по този начин и в реалност? След 13-годишно изследване, извършено от група интернационалните сексолози и психолози, отговорът е налице.

Резултатите от извършените 3 опита сочат, че в дълготраен проект желанието за интимна непосредственост при дамите е доста по-променливо спрямо представителите на мощния пол. В кратковременен проект няма разлика, като и двата пола демонстрират съществени съмнения в желанието си за интимна непосредственост.

 

Това изобретение опонира на догатките, че при представителите на мощния пол желанието за интимна непосредственост е устойчиво за дълъг интервал от време. Оказва се обаче, че желанието при дамите е негативно и това се дължи най-много на насъбраните отмалялост и яд, настояват създателите.

Източник: jenata.blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР