Ще остане ли Shiba Inu (SHIB) в топ 20 на

...
Ще остане ли Shiba Inu (SHIB) в топ 20 на
Коментари Харесай

Ще излезе ли Shiba Inu от топ 20? Нова монета привлича вниманието на инвеститорите с потенциалната си възвръщаемост

Ще остане ли Shiba Inu (SHIB) в топ 20 на криптовалутите през 2024 година или ще отстъпи мястото си на тази нова монета? Разберете какво споделят специалистите!

Shiba Inu (SHIB) може би е в низходяща наклонност. Междувременно за нейното място се бори нова криптовалута. Този токен към този момент притегли вниманието на анализатори и вложители, изключително откакто генерира 450% възвръщаемост на вложенията за три месеца. Това е една от най-печелившите криптовалути на 2023 година, само че и такава с изключителна полза.

Какво съставлява тази криптовалута? И може ли Shiba Inu (SHIB) да остане дълго време една от водещите алткойни? Нека се потопим в анализите и прогнозите на специалистите.



Резюме

  • Shiba Inu (SHIB) може да доближи $0.00000828 до края на годината.
  • Инвеститорите във VC Spectra (SPCT) ще завоюват 82% в най-скоро време.

> > КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА < <

Процентът на изгаряне на монетите на Shiba Inu се усилва с 940%, до момента в който пазарната капитализация на SHIB спада

На 1 октомври 2023 година беше обявено, че степента на изгаряне на монетите Shiba Inu се е покачила с 940% . Това доста нарастване значи, че 164 милионa SHIB токена  са се озовали в “мъртви портфейли ”, като по този метод са били извадени от количеството в обращение.

Shibburn, платформа, отдадена на следенето на изгарянията на Shiba Inu (SHIB), заяви, че това солидно изгаряне е било разпределено сред 50 транзакции . И въпреки всичко, една транзакция се откроява, изтривайки солидно 100 милиона токена Shiba Inu (SHIB) – основен детайл в бързия растеж на % на изгаряне.

Въпреки това нарасналата скорост на изгаряне на монетите Shiba Inu не се е отразила на цената на SHIB. Към 3 октомври SHIB спадна с 0.8% от $0.00000734 до $0.00000728 . Пазарната капитализация на Shiba Inu също понижа от $4.43 милиарда на $4.29 милиарда , което я излага на риск да изпадне от топ 20 на криптовалутите.

Според CoinMarketCap Shiba Inu (SHIB) е 18-тата по величина криптовалута по пазарна капитализация. Следващите две, Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX), имат пазарна капитализация все още на писане на публикацията надлежно от $4.13 милиарда и $3.52 милиарда.

Според прогнозите на анализаторите за цената на SHIB, монетата евентуално няма да загуби мястото си. Напротив, прогнозите са, че до края на 2023 година цената на SHIB ще доближи $0.00000828 . Повишена интензивност, обусловена от Shibarium и стратегическите партньорства ще доведат до това нарастване.

VC Spectra (SPCT): Новата монета, която превзема крипто света като стихия

VC Spectra (SPCT) притегля вниманието на вложителите още от частната си продажба посредством впечатляващите си облаги. Проектът набра $2.4 милиона по време на частната си продажба и от този момент насам набира мощ.

Публичната предварителна продажба последва частната продажба. Токените VC Spectra (SPCT) се продаваха за $0.008 на първия стадий от обществената предварителна продажба. Оттогава насам токените VC Spectra (SPCT) нарастнаха с 450% . Сега те се продават за $0.044 на третия стадий от обществената предварителна продажба.

Тази голяма възвръщаемост на вложенията притегли вложителите, което докара до това, че цената на токените VC Spectra (SPCT) надмина упованията. На третия стадий от обществената предварителна продажба цената на токена VC Spectra (SPCT) се увеличи два пъти.

Цената също ще се усили с най-малко 82% до $0.080, когато завърши предварителната продажба. Междувременно информацията се популяризира и от ден на ден вложители купуват токени VC Spectra (SPCT).

Инвеститорите са привлечени към VC Spectra (SPCT) и от опцията за приемане на тримесечни дивиденти и назад изкупуване . Това е още едно средство за приемане на възвръщаемост на вложенията. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага на вложителите опция да влагат в обещаващи блокчейн предприятия, нови DeFi планове и крипто пазара.

Тези многочислени способи за приемане на облага са повода, заради която вложителите считат VC Spectra (SPCT) за най-хубавата нова криптовалута, в която да влагат.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР