Ще остане ли Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед след края

...
Ще остане ли Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед след края
Коментари Харесай

Жест на Роналдо след гол хвърли в размисли за бъдещето му

Ще остане ли Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед след края на сезона? Това е въпросът, който мнозина почитатели на „ алените дяволи” си задават. Договорът на португалеца с клуба от „ Олд Трафорд” изтича следващата година, само че още преди месеци се заприказва, че той ще напусне по-рано, защото е отчаян от протичащото се в клуба и слабото показване през актуалната акция.

Снощи Роналдо вкара 24-ия си гол в 38 мача през този сезон за Юнайтед. Нападателят се разписа против Брентфорд от дузпа, а преди този момент негов гол бе анулиран поради засада.

Жест на португалеца след маркирания гол хвърли в размишления почитатели и експерти по отношение на бъдещето му. След като се разписа от бялата точка, Роналдо уточни себе си, а по-късно терена на „ Олд Трафорд”. Мнозина разтълкуваха дейностите на футболиста, като явен знак, че той ще остане в клуба и през идващия сезон, когато тимът ще бъде воден от Ерик загар Хаг.

„ Начинът, по който игра довечера, освен тъй като вкара и завоюва дузпата и оказа помощ в отбранителен проект, за какво да не бъде в клуба и да не помогне на тима? Но това въпреки всичко е въпрос, който би трябвало да зададете на Ерик и Кристиано”, показа от своя страна краткотрайният ментор на Юнайтед Ралф Рангник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР