ще опита да привлече трима нови футболисти още през зимния

...
ще опита да привлече трима нови футболисти още през зимния
Коментари Харесай

Тотнъм атакува зимата с трима нови?

ще опита да притегли трима нови футболисти още през зимния трансферен прозорец, оповестяват част от лондонските медии. Антонио Конте желае да направи съществени промени в клуба след встъпването му в служба на поста, а „ шпорите “ са на шест точки зад четвъртия Арсенал, само че са и с три мача по-малко.
Бившият управител на Интер и Челси се чака да освежи състава си през 2022-а година, а още през януари отборът може да се укрепи с трима нови футболисти.
Тотнъм е в търсене на десен халфбек, откакто Мат Дохърти може да напусне тима, в случай че клубът получи приемлива оферта. Нов нападател е приоритет за Конте, с цел да се оказва помощ на Хари Кейн, а ползата е ориентиран към Лоренцо Инсиние и Душан Влахович от италианската Серия А.
Тотнъм е засвидетелстват интереса си към централните бранители Матайс де Лихт, Милан Шкриниар и Стефан де Фрай, като може да има предложения за тях.
В клуба витае оптимизъм, обвързван и с бъдещето на Юго Лорис, откакто международният първенец с Франция има единствено шест месеца по своя контракт.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР