Ще обявим курс за предсрочни парламентарни избори, когато сме готови

...
Ще обявим курс за предсрочни парламентарни избори, когато сме готови
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Ще обявим курс за предсрочни парламентарни избори, когато се подготвим за тях


Ще обявим курс за предварителни парламентарни избори, когато сме подготвени за ценностно, хомогенно, изрично евроатлантическо ръководство на страната, което да е с грижа към проблемите на хората; държавно управление, което да е с грижа към проблемите на бизнеса в тези спешни времена. Това сподели ръководителят на Мустафа Карадайъ  Мустафа Карадайъ Мустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, на възпоменателния митинг-събор в село Пристое, който се състоя във връзка на годишнината от така наречен майски събития по времето на " възродителния развой ".

Според него днешната власт не взема решение проблемите, не преодолява рецесиите, а поражда спомагателни рецесии в България. „ Явно Пристое е мястото, откъдето би трябвало да се насочва и начертае верният път за развиването на България, очевидно е пристигнало времето от Пристое отново да насочим верния път за развиване на България “, уточни Карадайъ.

Той означи при започване на речта си, че „ преди 33 години отсам стартира проведената битка за права и свободи, за чест и достолепие, за еднаквост. Оттук стартира проведената битка в името на името, в името на вярата, в името на достойнството, в името на достолепието. По този метод ускорихме рухването на комунистическия режим в България, донесохме свободата и демокрацията в нашата татковина България. За страдание, имахме свидни жертви в този развой ".  Дотук се стигна, тъй като и през предходни години имаше опити за насилствена асимилация на мюсюлманите в България. „ Смениха ни имената, не разрешиха ни езика, вярата, културата, традициите. Затова потеглиха мирните митинги през 1989 година отсам “, напомни Карадайъ.



„ Падна комунистическият режим, проведените митинги потеглиха отпред с нашия почетен ръководител доктор Ахмед Доган. Той е специфичен човек за нас, депесарите, за България. С рухването на комунистическия режим господин Доган уточни верния път за решаването на междуетническите проблеми в България, уточни верния път – пътят на демокрацията. Той ни постави в едната ръка бюлетината за избори, в другата ръка ни постави знамето на България. По този метод сподели, ние казахме – " не " на реваншизма, " да " на демокрацията; " не " на опълчването, " не " на омразата, " да " на свободата. По този метод създадохме известният в целия свят български етнически модел за решение на междуетническите проблеми, в чиято основа стои философията на заедността - другите да бъдем дружно, всеки да отстоява своята еднаквост, в случай че е належащо, да оказваме помощ и на другия да отстоява своята еднаквост, само че отново да бъдем дружно и дружно да градим общото ни бъдеще в нашата татковина България “, сподели още Карадайъ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР