Ще обсъдя с гражданите по съответните квартали в района въвеждането

...
Ще обсъдя с гражданите по съответните квартали в района въвеждането
Коментари Харесай

Румен Русев: Ще обсъдя с гражданите на р-н „Красно село“ въвеждането на жълта“ и/или зелена зона

Ще обсъдя с жителите по съответните квартали в региона въвеждането на жълта и/или зелена зона. Това сподели за Българска телеграфна агенция претендентът на локална коалиция ГЕРБ- за кмет на столичния регион „ Красно село “ в София Румен Русев.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 152
„ Липсата на паркоместа ще реша с построяването на паркинги в междублоковите пространства, наречени „ кални точки ", разгласи той, съобщи Българска телеграфна агенция.

Освен изчезналите паркоместа, като съществени проблеми на „ Красно село “, Румен Русев открои неремонтирани от десетилетия тротоари, липса на осветяване по вътрешнокварталните улици, както и неприятно контролирани улици и кръстовища.

По думите му решението на казуса с тротоарите е да се обезпечат средства за колкото се може повече квадратни метри нови тротоари. „ За осветлението ще възложа планиране, с цел да има подготвени планове, с които да аплайваме по другите стратегии на Столична община за енергийна успеваемост “, уточни той и добави, че за регулирането на улици и кръстовища би подал сигнали до Дирекция „ Пътна сигнализация “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР