Ще обсъдим всички плюсове и минуси. Не бих искал да

...
Ще обсъдим всички плюсове и минуси. Не бих искал да
Коментари Харесай

Владисла Панев от ДБ потвърди част от изтеклите имена на кандадт-министри

„ Ще обсъдим всички плюсове и минуси. Не бих желал да разясня. Доколкото виждам имената към този момент са изтекли в медиите. Не бих желал да разясня обособени имена. Тепърва ще обсъдим в парламентарната група дали ще го подкрепим или не. Да, Петър Илиев е препоръчан за министър ”, това разгласи депутатът от “Демократична България ” Владислав Панев, представен от Народоосвободителна въстаническа армия.

От партията са поискали " ИТН " да показват документ, който да потвъждава каква ще бъде управническата им стратегия. За коалиция сред двете партии не е говорено. Днес ще бъде съвещанието на парламентарната група, само че следва и съвещание на органите на трите политическа партии, част от " Демократична България ".

„ Не мисля, че сме отравяли някакви томахавки, с цел да ги заравяме. Ние сме с цялото желание да се отнесем съществено към този въпрос, и в случай че имаме задоволително причини, ще подкрепим това държавно управление. Не мисля, че възможностите са повече от 50%. От срещите на работните групи към момента останаха тематики за доизчистване ”, изясни Панев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР