Ще обсъдим с кмета на София какво има и какво

...
Ще обсъдим с кмета на София какво има и какво
Коментари Харесай

Георги Георгиев: В бюджета няма тези 40 милиона лева, които вчера г-н Терзиев обеща на служителите в градския транспорт

Ще обсъдим с кмета на София какво има и какво няма в бюджета през днешния ден в 13 часа на съвещание. Това съобщи общинският консултант Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС по Българска национална телевизия.
 
Обещаваше се корпоративен обсег и повече развиване, а в действителност има заложен спад на приходите. Големият проблем е с градския превоз. В бюджета няма тези 40 милиона лв., които през вчерашния ден господин Терзиев даде обещание на чиновниците в градския превоз. Когато нещо го няма в бюджета, няма по какъв начин да се появи по-късно, сподели той.
 
Градският превоз би трябвало да бъде наличен, той е обществена услуга, сподели Георгиев. Не се планува повдигане на цените на картите, уточни някогашният ръководител на СОС.
 
ВиК плановете в София за над 100 милиона лв., би трябвало да се спасят. Няма план за създаване на площадки и облагородяване в Северните региони. Има предупредителни писма, на които не ми е известно да има отговор, а няма и решение, сподели той. Надявам се час по-скоро да се влезе в темп и да се работи, сподели общинският консултант.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР