ще обсъди на съвещание възможностите и студентите в частните висши

...
ще обсъди на съвещание възможностите и студентите в частните висши
Коментари Харесай

Студентите в частни университети настояват да получават стипендии

ще разиска на заседание опциите и студентите в частните висши учебни заведения да получават. Време е казусът да бъде решен, по думите на Доротея Николаева - ръководител на Студентския съвет във Варненския университет " Черноризец Храбър ":
" Студентите от частните висши учебни заведения не получават държавни стипендии. Това е една болна тематика за нас и се опитваме да се оправим с този проблем. Въпросът е от отсрещната страна, дали най-сетне ще открикнат на нашата молба и в действителност ще в действителност ще има някаква смяна. Има една дискриминация сред студентите от държавен университет и студентите от частните висши учебни заведения ".
 Вече и задочниците ще могат да употребяват студентско общежитие Вече и задочниците ще могат да употребяват студентско общежитие
Въвеждане на централизирана електронна система за надзор на храненето в студентските столове плануват нормативни промени, утвърдени о...
Това сподели Доротея Николаева, поддържа я сътрудника й Цветан Митев:
" Да, има, даже сега следва такава среща с всички частни висши образователни заведения, където ще обсъдим този проблем и се надявам след тази среща да имаме някакъв подготвен вариент за оферти и да го представим в Министерството на образованието, откъдето би трябвало да решат това. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР