Ще обобщя това, което мислят и казват всички. 1. Преход

...
Ще обобщя това, което мислят и казват всички. 1. Преход
Коментари Харесай

Александър Дугин: Условията на нашата Победа. От какви промени се нуждаем, за да спечелим?

Ще обобщя това, което мислят и споделят всички.

1. Преход от господството на страната към съюза на страната и народа. Органично единение на властта с народа. Оттук и преходът от операция към почтеност.

2. Преходът от демократичната парадигма към народносоциалистическата – хората от публичния бранш и бедните получават високо равнище на материална поддръжка.

3. Промяна на преобладаването на едрия капитал (олигархия) към действителната конкуренция сред представители на дребния и междинен бизнес (а едрият бизнес е национализиран).

4. Преместване на центъра на промишлеността от търговия със първични материали към високотехнологични производства и възобновление на селото.

5. Уреждане на огромни градски агломерации и ново развиване на съветските земи. От мегаполиси до възобновление на дребни градове и селски селища от нов вид.

6. Отхвърляне на правилото на имунитета и издигане на корумпирани служители и изцяло неефективни мениджъри и въвеждане вместо правилото на меритокрацията (властта на достойните, потвърдили достолепието си на практика).

7. Преходът от PR технологии към изцяло идеологизирано общество: пропагандистите пазят не това, което са поръчали сега, а това, в което в действителност имат вяра.

8. Отказ от културата на развлечението в интерес на класическата просвета – формираща, издигаща, възпитаваща.

9. Историчността на политическия режим: точното определение на мястото на модерна Русия в структурата на съветската история е да се отдаде респект на Древна Рус, Московското царство, Руската империя, Съюз на съветските социалистически републики с недвусмислено проклинание на Смутното време и на позорните 90-те.

10. Опазването на обичайните полезности в цялостна степен и изкореняването на нетрадиционните е поверено на техните органични носители, а не на инцидентни стопани.

11. Изграждане на солидарно общество с:

- духовенството като честен камертон,

- героичните воини в ролята на политически и обществен хайлайф (ново благородничество или, в случай че желаете, партийна номенклатура),

- почтени служащи (включително почтени предприемачи) като стандарт на елементарния човек.

12. Бързо основаване на съветски интелектуален хайлайф, самостоятелен от стандартите и тактиките на западната цивилизация.

13. Връщане към пътя на обичайното общество със мощно семейство – отменяне на светското, договорно и индивидуалистично пояснение на брака.

Всички тези съвсем явни стъпки са належащо изискване за Победата. Без да ги създадем, т.е., в случай че оставяме всичко както си е, ние сме обречени. Съществуващият модел, релативно ефикасен в предвоенния интервал, към този момент не дава отговор на историческите условия.

CBO стартира инспекция на действителността. Това извади на показ главните ни дефекти. В пряк насрещен конфликт с цивилизацията на Запада слабите ни места освен се демонстрираха, само че и станаха съдбовни. Ако желаеме да спечелим и нямаме различен избор, би трябвало да променим фундаментално сегашната система.

Имаме потребност от нова страна и нова политика. И нямаме време. Мисля, че ни остават най-много една година, с цел да създадем в действителност съществени пробиви в тези области.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР