“Ще обмисляме всякакви мерки, но в крайна сметка е въпрос

...
“Ще обмисляме всякакви мерки, но в крайна сметка е въпрос
Коментари Харесай

Иванов: Безотговорно е да се ходи на четвърти избори в рамките на 13 месеца

“Ще обмисляме всевъзможни ограничения, само че в последна сметка е въпрос на решение по съвест на всеки депутат дали ще хвърлим дефинитивно страната в политическа рецесия и в сериозен риск от четвърти избори в границите на 13 месеца, които явно няма по какъв начин да доведат до нищо по-добро от това, което имаме”, сподели депутатът от Демократична България Христо Иванов. По думите му на фона на войната в Украйна и рецесиите в страната “това е безотговорно”.

Той разяснява и актуализацията на бюджета. Според него е допустимо тя да не бъде призната.

“Всичко е допустимо сега. Виждаме един безспорен разгул на безотговорността и популизма. Интересите на страната и на хората, които се нуждаят от подкрепяне от страната, ползите на бизнеса - всичко това е хвърлено през прозореца”, сподели Иванов.

По отношение на въпроса за Република Северна Македония, Иванов отговори: „ Цялата тази режисура е изцяло измислена. Има явен парламентарен текст, който споделя, че външната политика на България се води от Министерски съвет, а Министерски съвет се управлява от премиера, нали разбираме това нещо?”.

Иванов счита, че в случай че е имало двойна политика, това значи, че министър Генчовска би трябвало да си подаде оставката, тъй като е имала друга политика от тази на премиера.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР