Ще обжалваме решението на съда, с което отказва да регистрира

...
Ще обжалваме решението на съда, с което отказва да регистрира
Коментари Харесай

Слави ще обжалва отказа за регистрация на партията му

Ще апелираме решението на съда, с което отхвърля да записва партия “Няма такава страна ”. Ако втората инстанция удостовери решението, ще записваме нова партия. Това обявиха сценаристите на “Шоуто на Слави ” Тошко Йорданов и Филип Станев пред Нова тв.

Според Йорданов няма законово съображение за отвод партията на шоумена Слави Трифонов “Няма такава страна ” да бъде записана.

“В знаците на най-малко 9 партии участват цветовете бяло, зелено и алено ”, добави Станев.

Йорданов бе безапелационен, че на този стадий логото на партията, което е отворена длан с цветовете на трибагреника, няма да се сменя.

След сценаристите на Слави в студиото влезе някогашният длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков. Той от дълго време изрази мнение, че партията може да не бъде записана от съда. “Продължавам да считам, че най-малкото е противоречиво. Смущава ме и наименованието на партията. “Няма такава страна ” не е морално. Аз персонално имам терзания да има партия с такова име ”, сподели проф. Герджиков.

Според него евентуално ще се наложи Трифонов да смени името, логото и признака на партията и тогава ще получи регистрация.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР