Ще ни поднесе ли изненади времето в изборния ден? През

...
Ще ни поднесе ли изненади времето в изборния ден? През
Коментари Харесай

Ще ни поднесе ли изненади времето в изборния ден


Ще ни сервира ли изненади времето в изборния ден? През деня времето ще е предимно слънчево. Сутринта тук-там в низините и към водните басейни видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб вятър от североизток. Температурите слабо ще се понижат и преобладаващите оптимални ще бъдат между 20° и 25°, в София – към 21°.

Над Черноморието ще е най-вече слънчево, само че сутринта тук-там видимостта ще бъде понижена. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 22° и 25°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан западен вятър, само че до края на деня ще се ориентира от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 15°, на 2000 метра – към 10°.

В понеделник и вторник в Западна и Централна България ще бъде слънчево, а в Източна преди обяд ще бъде мъгливо или с инверсионна облачност, не са изключени и ръмежи. Вятърът ще е слаб от юг-югоизток. Минималните температури ще са сред 8° и 13°, а оптималните – сред 22° и 27°.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР