Ще ни е трудно да преброим колко актриси разказаха историите

...
Ще ни е трудно да преброим колко актриси разказаха историите
Коментари Харесай

Ребел Уилсън призна за сексуалния тормоз, който е преживяла

Ще ни е мъчно да преброим какъв брой актриси описаха историите си и оповестиха, че в даден миг от кариерата си са били жертви на полов тормоз или принуждение.

От скорошно изявление за Ребел Уилсън за списание People разбираме, че 42-годишната австралийка също е имала неприятно прекарване на снимачната площадка на кино лентата, в който е взела участие.

Актрисата споделя, че преди години един от актьорите, с който е взела участие във кино лентата, я е повикал в стая, в която е бил с негови другари. След като е влезнала в помещението, въпросният артист си е свалил гащите и е изискал от нея да направи нещо... дано по този начин да го кажем, непристойно.

Уилсън отхвърля да конкретизира кой е този артист, само че регистрира като неточност, че в оня миг не е реагирала остро, с цел да се отбрани. Уточнява, че случката се е разиграла преди движението #MeToo да бъде основано и набере известност.

Ребел Уилсън счита, че с тази си постъпка артистът, чието име не загатва, е желал да съсипе и нея, и кариерата ѝ. Съжалява, че след случилото се не е напуснала снимачната площадка, а се е държала като експерт и е довършила уговорките си.

Въпреки това, актрисата, която има тапия по право, въпреки всичко е подхванала някакви дейности. Тя е документирала всичко и е подала публично недоволство към студиото, което е продуцирало кино лентата. И се е уверила, че хората в промишлеността са разбрали за случилото се.

Уилсън споделя, че по това време си е мислела, че прави каквото може и е останала изненада от обстоятелството, че тя е била четвъртата жена, която се е оплаквала от въпросния артист и неговото държание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР