Ще ни донесе ли 2022 г. късмет и промяна на

...
Ще ни донесе ли 2022 г. късмет и промяна на
Коментари Харесай

Кой ще е най-късметлийският ден за всяка зодия през 2022

Ще ни донесе ли 2022 година шанс и смяна на ориста? Уверете се, че сте оградили своя благополучен ден в календара! 

Овен: 18 август 

В този ден Юпитер ще образува неповторимо съразмерен тригон с Венера. Любовната планета ще ви донесе триумф в любовния ви живот. 

Телец: 13 май 

2022 година ще бъде белязана от промяна. Ще опознаете себе си още по-добре и най-сетне ще откриете какво ви интересува най-вече в живота. 

Близнаци: 30 май 

На 30 май следва особено пълнолуние, което се пада тъкмо във вашия зодиакален знак. Това е идеалният миг да деянията желанията си и да си поставите ясни цели за бъдещето. Космическата сила ще трансформира фантазиите ви в действителност.

Рак: 17 юли 

В този ден всичко ще върви по ваш метод, с помощта на цялостен набор от звезди и планети. Слънцето и Меркурий ще тригонират с Нептун, с помощта на което ще почувствате прилив на вътрешен глас и креативност. От своя страна силата на Марс и Юпитер ще обезпечи професионалния ви триумф, а Венера ще стартира интервал на обич и ще ви донесе малко разкош. 

Лъв: 31 юли 

Лятото постоянно е интервал за вас, в който безусловно блестите. В края на юли Юпитер ще бъде във вашия пети астрологичен дом, който е обвързван със заниманието и любовта. 

Дева: 16 февруари 

Веднага след Свети Валентин можете да очаквате позитивни разтърсвания в любовния си живот. Това е по този начин, тъй като Венера и Марс ще бъдат във вашия пети дом на астрологията. 

Везни: 22 октомври 

Вашата грижовна планета е Венера, настойничка на всичко, обвързвано с любовта, романтиката, както и хубостта и естетиката. Краят на октомври е времето, когато ще блеснете. 

Скорпион: 15 ноември 

Когато става въпрос за вашия любовен живот, нормално сте много деликатни и отнемате доста време, с цел да излезете от черупката си. В средата на ноември всичко ще се промени, с помощта на магическите сили на Венера и Юпитер.  

Стрелец: 23 ноември 

На този ден ще изживеем Пълнолунието във вашия знак. Това ще бъде една от най-щастливите дати в годината. Неговата сила ще ви накара да поемете нови провокации и да започнете вълнуващи завършения.

Козирог: 28 януари 
Тези ЗОДИИ би трябвало да подобрят това и шансът ще им се усмихне
Работата над себе си е значим фактор за развиване. Колкото повече работим над това да научаваме нови неща, да изглаждаме минусите си...
Прочети повече
Началото на годината ще донесе ретроградна Венера във вашия знак. Това значи време да помислите задълбочено върху целите в връзките си. 

Водолей: 6 март 

В този ден, когато Венера, планетата на любовта, и Марс, символизиращи силата и пристрастеността, обединят напъните, в любовния ви живот ще избухнат същински фойерверки. Това ще бъде интервал на буйни завършения, пикантни опити и даже нетрадиционни взаимоотношения, които желаете да създадете. 

Риби: 12 април 

2022 година ще бъде белязана от нематериалност, а нейната кулминационна точка ще бъде на 12 април. В този ден вашата грижовна планета Юпитер ще сплоти напъните си с мечтания Нептун. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР