Ще настоявам пред съда да бъде призован в качеството си

...
Ще настоявам пред съда да бъде призован в качеството си
Коментари Харесай

Иван Гешев настоява съдът да призове Атанас Славов по дело за клевета

Ще упорствам пред съда да бъде свикан в качеството си на обвиняем министърът на правораздаването в оставка Атанас Славов. Той желае да зададе въпросите си към него за изказванията му, които съгласно него не почиват на никакви обстоятелства и са неистина. Това съобщи пред медиите някогашният основен прокурор Иван Гешев преди първото съвещание по заведеното от него дело за клюка против министъра.
 
" Твърденията на господин Славов, че очевидно имам връзка с еди-кое си лице, в случай, че такива обстоятелства няма, е елементарно доказуемо ", изясни Гешев повода да заведе делото.
 
Той сподели още, че е завел каузи за клюка против народните представители Никола Минчев и Бойко Рашков, като ги прикани да се откажат от имунитета си, заради който за момента делата са спрени. Гешев отхвърли да познава убития Мартин Божанов, също по този начин сложи въпроса за какво не е имало парламентарна комисия за Пепи Еврото, за Алексей Петров, както и за гърмежа до автомобила му, до момента в който беше основен прокурор.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР