Ще направя всичко възможно, за да има редовно правителство, каза

...
Ще направя всичко възможно, за да има редовно правителство, каза
Коментари Харесай

Борисов настоява партиите да се разберат искат ли да има правителство преди връчването на мандатите

Ще направя всичко допустимо, с цел да има постоянно държавно управление, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в исперихското село Малък Поровец.

Срещата беше предавана във Facebook профила на Борисов. Той прикани да се приказва за държавно управление преди връчването на мандатите,предаде Българска телеграфна агенция.

„ Сега слушам приказки, че нямало да е с първия мандат - да е с втория, в случай че не е с втория, да е с третия. Призовавам да се приказва за държавно управление преди да се раздадат мандатите. Няма по какъв начин на нас, в нашия мандат да ни бъде отказано да създадем държавно управление и по-късно да поддържаме други “,коментира Борисов.

По думите му тези, които няма да ги поддържат, няма по какъв начин да чакат поддръжка. „ Изходът е преди президентът Радев да даде мандатите да се събере политическата класа и да се разберем ясно и почтено желаеме ли да има държавно управление или отиваме отново на избори - и едното е демократично, и другото “, означи Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че още в понеделник ще бъде импортиран проектозакон, с цел да се върне с един лев цената на горивата. „ Ние сме измислили по какъв начин " Лукойл " да върне по лев от цената на горивата “, разяснява той.

В понеделник президентът Румен Радев предложения втората политическа мощ – „ Продължаваме промяната ”на съвещания.

По думите му е значимо консултациите да не престават, както и да има ясно схващане в самите политически партии, че е необходим градивен разговор, взаимни отстъпки и установяване на ясни общи цели в името на бъдещето на България.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР