Ще направя три купона като циганска сватба за рождения си

...
Ще направя три купона като циганска сватба за рождения си
Коментари Харесай

Мая Бежанска с три купона за 50-я си РД

" Ще направя три купона като циганска женитба за рождения си ден на 19 май. Единият ще е в Благоевград с роднините, другите с другари, с сътрудници. " Това споделя преди персоналния си празник актрисата Мая Бежанска, която не счита като сътрудника си Стефан Вълдобрев, че ще изпадне в меланхолия, като стане на петдесет години.

" Стефан по този начин ми изясни, че станало с него, само че при мен няма да имам време за такива неща ", майтапи се екранната Анастасия от сериала " Домашен арест ".

" Лентата беше специфична поради Татяна Лолова и Филип Аврамов. Оттогава станахме едно семейство и непрекъснато с Фицата се майтапим ", споделя Бежанска.

Един от последните моменти, когато не й е било до смях, се случил, когато си не запомнила облеклата за спектакъла " Сватба със закъснител ".

" Представлението е на Фахрадин Фахрадинов. Героинята ми е камериерка. Бях си взела театралните облекла да си ги пера у дома и ги забравих. И разбирам тъкмо преди да изляза, че нямам рокля. За нула време отидох до магазина за втора ръка и си купих от там рокля. Не ми беше комфортна, само че някак си направих представлението ", смее се Мая.

Актрисата ще изкара великденските празници в родния Благоевград дружно с другари. " Много си обичам къщата тук, въпреки че сме чартърен. Живеем в дома на композитора Борис Карадимчев. На табелата даже му написа името " Семейство Карадимчеви ", а неговият братовчед е етаж под нас ", споделя Мая.

Бежанска обожава да пее, а дуетът им с Вълдобрев за " белите маратонки " продължава да е настоящ и през днешния ден.

" Вече отивам на уроци по акордеон. Стефан Вълдобрев ми е написал нова ария, която в този момент проучвам и напълно скоро ще запиша. Дано я харесат хората ", надява се Бежанска. Дъщеря й Аглая, която е студентка в Нов български университет, е най-големият й почитател и първият фен на всяка нова ария или режисура на звездата, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР