Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Ще решавам проблемите

...
Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Ще решавам проблемите
Коментари Харесай

Кандидатът за кмет на Пловдив от ГЕРБ: До края на мандата трябва да достигнем София по жизнен стандарт

Ще направя Пловдив по-добро място за живеене. Ще вземам решение проблемите на пловдивчани. Трябва да се решат проблемите с паркирането, трафикът, с детските площадки. До края на мандата би трябвало да достигнем София по витален стандарт. Това съобщи претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров в ефира на БТВ.

Ако стана кмет преди да си извърша Пловдив оставя празна хазна и огромни задължения. Трябва да се стабилизират финансите на общината. Дълговете са над 65 милиона лв.. Това съобщи Славчо Атанасов, претендент за кмет от от НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация.

Познавам всеки един проблем в Пловдив. Амбицията ми е готови и младежи да ръководят града. Заяви различен претендент за кметския пост - Дани Каназирева.

По време на мандата на Иван Тотев се случиха и хубави неща, които не могат да се отрекат. Трябва да се надгражда. Нормално е да се направи и проверка и в случай че има нередности да се оповестят, с цел да бъдем почтени към жителите на Пловдив, разяснява Димитров. Той добави, че законът е над всички и би трябвало да се ползва.

Атанасов разяснява, че против него е бил осъществен прелом. „ Бяха ми отнети пълномощията от районните кметове “.

„ Бюджетът на община Пловдив се ръководи по еднакъв метод. Получаваме мудни и некачествени поправки. Всички сдружения се водят до тенденциозен банкрут “, съобщи единствената дама кандидат-кмет. По думите ѝ се следи изтощение при ръководство на европроектите.

Атанасов подсети, че Пловдив е бил разгласен за най-социалния град.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР