Ще направим всичко възможно ротацията да премине гладко, за да

...
Ще направим всичко възможно ротацията да премине гладко, за да
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Ротацията няма да доведе до предсрочни избори

Ще създадем всичко допустимо ротацията да премине безпрепятствено, с цел да не се стига до предварителни избори. Това сподели пред bTV депутатът от ПП-ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова.

„ Разговорът за това кой да бъде външен министър на България при ротацията, би трябвало да се води с причини. Считам, че този диалог не трябва да се води през медиите и да ескалира. Вярвам, че всички ще си създадем изводите чрез неудачите, през които минахме, и ще подходим умерено и градивно “, сподели тя.

Надежда Йорданова уточни, че е допустимо и даже е желателно политиците да преоценят и премислят една или друга обстановка.

„ Съставът на Министерски съвет е сложен въпрос, т.е. не става дума единствено за един или различен министър “, уточни още тя.

Депутатът от ПП-ДБ добави, че не е участвала на срещата, в която е взел участие и ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. „ Правителството се поддръжка от ПП-ДБ и от ГЕРБ-СДС. Движение за права и свободи поддържа единствено някои решения, които са свързани с евроатлантическата ориентировка на България “, изясни тя и отхвърли „ сглобката “ да е тристранна.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР