„Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни

...
„Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни
Коментари Харесай

Началникът на кабинета пред bTV: Ще направим всичко възможно да не се стига до предсрочни избори


„ Ще създадем всичко допустимо да не се стига до предварителни избори, преди да бъдат подхванати всички законодателни промени, които са значими за тази година “. Това сподели пред bTV началникът на кабинета Лена Бориславова.

Като значими законодателни промени тя уточни актуализацията на бюджета, в която са заложени и антикризисните ограничения за 2,2 милиарда лева, и пакета от 22 закона за асимилиране на средствата по Плана за възобновяване и резистентност.

На въпроса дали ще се намерят депутати от „ ИТН “ (ИТН), които да поддържат законопроектите, тя отговори: „ Предстои напълно скоро да разберем- тази седмица следва на първо четене в зала гласоподаване на бюджета “.

Относно поддръжката от опозиционни партии „ Продължаваме промяната “ ще я одобри, в случай че става въпрос за кардинална позиция, а не се желаят парични суми и постове, добави Бориславова.

За упрека, че се готи изменничество по тематиката „ Северна Македония “ тя сподели, че по тази тематика Има Такъв Народ се пробва да натрупа политически дивиденти.

„ Това е сензитивна тематика за българския народ и те се пробват да играят сполучливо на вълната на тази тематика с погрешни изказвания, с цел да печелят повече последователи “, съобщи началникът на кабинета.

Гледайте цялото изявление във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР