Ще направим всичко възможно България да има редовно правителство. Няма

...
Ще направим всичко възможно България да има редовно правителство. Няма
Коментари Харесай

Теменужка Петкова: Ще направим възможното за ново правителство

Ще създадем всичко допустимо България да има постоянно държавно управление. Няма нищо по-логично от това да търсим партньорство с Демократична България, ние имаме доста допирни точки.

Не мога да схвана какво ги кара да вършат заклинания, че няма да ръководят с нас. Това съобщи пред Нова Нюз някогашният енергиен министър и сегашен народен представител от ГЕРБ Теменужка Петкова.

Тя бе сбита, че в понеделник ще стане ясно кой ще бъде претендент за министър председател и не пожела да разкрие нищо по въпроса. " За седемте месеца ръководство на Политическа партия няма политически индивид, който да не си направи извод що за полезности изповядват. С Демократична България имат разлики по доста значими тематики ", означи тя.

Според нея Законът за обществените финанси дава пълномощия на Министерски съвет да провежда Закона за бюджета. " Служебното държавно управление се въздържа да внесе бюджет, тъй като няма да може да го извърши. Водим обществени и транспарантни диалози, пред всички. Българските жители споделиха, че нито една партия не може да ръководи сама, по тази причина политиците би трябвало да търсим решение, с цел да намерим най-хубавата формула за ръководство. Повече от всеки път България има потребност от устойчиво ръководство. Предстоят доста провокации и сложни моменти ", уточни тя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР