“Ще направим всичко необходимо, за да знаят българските граждани, че

...
“Ще направим всичко необходимо, за да знаят българските граждани, че
Коментари Харесай

Костадинов: Има много сериозни нарушения в целия изборен процес в Турция

“Ще създадем всичко належащо, с цел да знаят българските жители, че има доста съществени нарушавания не в изборния ден на изборите в Турция, а в целия избирателен развой. Подаването на онлайн заявки е началото, отхвърлянето на избрани политически сили да нямат задоволително свои представители в комисиите е продължение на този развой, а най-после идването на едни хора, които не знаят български, а стартират да гласоподават е завършека на този циничен процес”. Това съобщи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.
“Подадени са 21 009 онлайн заявки на предходните избори, а на последните избори са 26 019. Поискахме от прокуратурата да ревизира дали тези заявки са подадени от еднакъв IP адрес”, посочи зам.-председателят на ``Възраждане`` Петър Петров.

``ДАНС са разкрили, че 11771 заявки са подадени от разнообразни IP адреса - общо 48 на брой. 1053 заявки са подадени от 1 човек”, добави още той. От ``Възраждане`` обявиха, че ще изискат от ЦИК да ограничи броя на подаване на заявки от един IP адрес до 4.

“Фактите приказват, че една партия - Движение за права и свободи, получава гласовете от Турция”, безапелационен е той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР