Ще направим всичко електронното гласуване да е възможно в следващия

...
Ще направим всичко електронното гласуване да е възможно в следващия
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Гласуването с машините ограничава донякъде купения вот

Ще създадем всичко електронното гласоподаване да е допустимо в идващия парламент, сподели водачът на Има Такъв Народ
" Изборите се осъществят от служебното държавно управление, само че на фона на това, което беше преди и на фона на новия избирателен закон, за който имаме заслуга - мисля, че всеки един българин по света и у нас би трябвало да има право да гласоподава. Ограниченията за българите в чужбина в този момент са отстранени. Това е прелестно. България е на всички места, където има даже единствено един българин и той би трябвало да има опция да упражни вота си, даден му по конституция. Това сподели Слави Трифонов в Пловдив при среща със студенти.

" Това гласоподаване с машините лимитира ненапълно купения избор и от новите технологии не трябва да се опасяваме. Ние ще създадем всичко допустимо вотът на хората, изразен в референдум, да има електронно гласоподаване, ще създадем всичко това да е допустимо в идващия парламент ", сподели той.

Сега вотът на хората ще бъде по обективно приет и изложен, добави Трифонов.

" Изборите ще бъдат по-обективни. Няма да изчезне корпоративният избор, тъй като той си съществува там. Мисля, че ще е по-малък ", сподели Тошко Йорданов, зам.-председател на Има Такъв Народ.

" Ще бъдат по затруднени при етническия избор и гласуването в гетата. Подозирам " Сиела ", че се прави на три и половина. Имам информация, че предходния контракт сред ЦИК и " Сиела " е за прокуратурата ", сподели Тошко Йорданов.
https://www.facebook.com/STTrifonov/videos/226072932681306
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР